Руска църква Свети Николай /Организация сватба, кръщене

Руска църква Свети Николай /Организация сватба, кръщене

МОЕТО КРЪЩЕНЕ.БГ предлага на своите клиенти пълна организация на църковен ритуал, свето кръщение в Руска църква "Свети Николай", тя се намира в центъра на София, на кръстовището на ул. „Раковски” и бул. „Цар Освободител” . Руската църквае една от най-забележителните сгради в София. Построена е в периода 1907 – 1914 г. по проект на руския архитект М. Преображенски по инициатива на руското посолство и върху негов парцел.

В Криптата на храма е гробът на архиепископ Серафим Соболев, считан от много православни християни за чудотворец. И до днес много хора пишат до него писма с молба за помощ и ги оставят до гроба му, вярвайки, че той ще им помогне. Той е управлявал руските православни общини в България от 1921 до 1950 г.

Храмът е посещаван от много туристи и е задължителна спирка при опознаването на софийските забележителности. Храмът е включен в безплатния туристически маршрут „Опознай София, централна градска част”, организиран от Туристическия информационен център в гр. София.

 

Предлагани услуги:

1.Запазване дата, месец, година за ритуал / сватба или свето кръщение

2.Запазване час за ритуал

3.Украса в Руска църква Свети Николай

4.Подготвяне на ритуален хляб

5.Списъкс всичко необходимо за ритуал / сватба или свето кръщение

6.Професионално заснемане фотограф / оператор

7.Пълна организация на цялото събитие

 

Ако имате допълнителни въпроси свързани с организация на сватба, свето кръщение, освещаване на дом,офис идр. в Руска църква Свети Николай, 

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 0,00 лв.

Свързани продукти:

Нови статии