Доставка

Доставка

ДОСТАВКА  и  ПРОДАЖБА

1. Условия на продажба в електронния магазин  МОЕТО КРЪЩЕНЕ.БГ

Цени

Всички цени на продукти предлагани чрез електронния магазин  " МОЕТО КРЪЩЕНЕ " ("Сайта") на ДИМА 5  ЕООД,  са крайни продажни цени валидни само в рамките на деня, в който е била заявена поръчката. Всички цени на продуктите са посочени в лева и включват ДДС. Доставката на закупен продукт се заплаща от купувача допълнително, извън обявената крайната продажна цена, при условията посочени по-долу (Доставка. Стойност на доставката).

Срок на доставка

При наличност на продукта към момента на заявяване на поръчката, доставката за територията на София ще бъде извършена в рамките от 2 до 7 работни дни, в зависимост от зададеното време за изработка на избрания от клиента продукт, същото се отнася и за други градове на територията на Република България. Доставката се извършва чрез куриер на посочен от Вас адрес. 

Изчерпан продукт

Възможно е продуктът, който сте заявили да е изчерпан към момента на заявяване на поръчката. В такъв случай Вие ще получите обаждане по телефон, най-късно до изтичането на следващия работен ден, с конкретна информация от служител на   МОЕТО КРЪЩЕНЕ.БГ  за евентуално необходимото удължаване на срока за доставка или ако продуктът е напълно изчерпан, с възможност веднага да се откаже от заявената поръчка.

Начин на плащане

Заплащането на крайната продажна цена може да бъде извършено чрез наложен платеж (заплащане на куриера, доставил Вашата поръчка от фирма Еконт - повече информация за условията на работа , такси и заплащане, може да видите тук :  https://www.econt.com/services,  по банков път .

По банков път

Първа Инвестиционна Банка, бул.Драган Цанков № 37,

IBAN: BG33FINV91501016261742

Титуляр на сметката: ДИМА 5 ЕООД

2. Доставка

Поръчката Ви ще бъде изпратена с куриерска фирма Еконт Експрес, в зависимост къде желаете да я получите.

Доставки се извършват

На адрес, на който куриер на фирмата, ще ви достави пратката от 9.30 до 18.00 часа от понеделник до петък.

Също така можете да си вземете поръчката от офис на куриерска фирма Еконт Експрес (до поискване) от 9.00 до 18.00 часа от понеделник до петък или в събота от 9.00 до 13.00 часа.

Можете да посочвате за адрес на доставка и адреса на работното си място, без да се притеснявате от дискретността на пратката си.

Срокове на доставка 

Ако продукта го имаме в наличност, Вие ще получите пратката си още на следващия работен ден. В случай, че продукта го няма в момента в наличност, наш служител ще Ви уведоми за точната дата на доставка.

 

 

 

Нови статии