Ръчно изработена икона Свети Серафим

Ръчно изработена икона Свети Серафим  –  Свети Серафим сбъдва желания!
 
100% ръчна изработка / Произведено в България!
 
Ръчно бродирана икона с копринени коци - златни, сребърни, цветни.
Идейния проект е създаден от Христина Тонева.
Всички авторски права са запазени !
 

Канонизиран едновременно в България и Русия

Архиепископ Серафим Соболев, погребан в криптата на Руската църква, бе провъзгласен за светец – свети Серафим Софийски Чудотворец, на 26 февруари 2017 г. За първи път в историята един светец беше канонизиран едновременно от православните църкви на България и на Русия.Богучарският архиепископ Серафим Соболев е архиерей на Руската православна църква, но голяма част от служението му преминава в България.Независимо че владика Серафим е канонизиран наскоро, още от смъртта му народът го почита като светец и чудотворец.

Неизлечимо болни оздравяват, бездетни зачеват рожби, самотни намират любовта

Стотици вярващи всеки ден пишат писма с най-съкровените си желания на гроба на свети Серафим в Руската църква „Св. Николай Чудотворец“ в София. След канонизацията на някогашния й настоятел архиепископ Серафим през февруари тълпи от хора изпълват храма и молят за здраве и изцеление от проблемите си.
Приживе дядо Серафим заръчал на вярващите след смъртта му да пишат писма с молбите си на гроба му. През последните месеци след канонизацията му напливът от миряни, дошли с надежда за помощ, е невиждан, разказват хората от храма. Кутиите, в които вярващите пускат писмата си с молби към светеца, се пълнят за ден.

 
 
Размери:
Икона малка размер: 20/18 см  - цена: 52.50 лв
Икона голяма размер: 35 /25 см - цена: 79.50 лв
 
 
Ръчно везаните икони са подходящи за :
  • подарък за новородено бебе
  • подарък за бебешка погача
  • подарък за кръщене
  • подарък за кръстник
  • подарък за рожден ден
  • подарък за юбилей
  • подарък за сватба
 
 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

Този продукт не може да бъде върнат,след като е изработен и персонализиран специално за Вас!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 52,50 лв.

Свързани продукти:

Нови статии