Кои сме ние

Кои сме ние

Онлайн магазинът „ МОЕТО КРЪЩЕНЕ ” е мястото, на което ще намерите всичко необходимо за едно кръщене – вашето или това на детето ви. Полезни съвети за подготовката, онлайн магазин с всички необходими аксесоари и услуги, свързани с организацията - всичко за вашето важно събитие ще намерите при нас.

Създател на сайта „ МОЕТО КРЪЩЕНЕ ” е Агенция LUX  PARTY. Тя е една от най-добрите агенции за организиране на събития и тържества, която съществува на българския пазар. Дейността й стартира през 2008 година и от тогава насам LUX  PARTY не спира да развива и обогатява своето портфолио от услуги. В планировката и организацията на събитията и тържествата, за които се грижи агенцията, са включени украса, изготвяне на сценарии за развлекателни и шоу програми, наемане на изпълнители.

Агенция LUX  PARTY има голям опит и в организирането на кръщенета. Екипът й знае колко важно е това събитие за всеки човек. През 2013 година собственичката на фирмата – Наталия Дима – издава наръчник „Моето кръщене”, в което дава безценни и практични съвети за провеждане на кръщене. Целта е те да улеснят родителите и близките, които подготвят церемонията.

Като естествена стъпка в развитието на дейността на агенция LUX  PARTY идва решението за сайта „МОЕТО КРЪЩЕНЕ”. В онлайн магазина, разпределени по категории, се предлагат всички задължителни за едно кръщене аксесоари и услуги: дрешки и обувки, ритуални свещи, украса за кръщене, покани, подаръци за гости, подаръци за кръщелник, подаръци за кръстник, персонализирани торти и сладки, ритуална погача, книга за пожелания.

Желанието на целия екип на „ МОЕТО КРЪЩЕНЕ ” е да ви помогне бързо, лесно и с радост да подготвите едно толкова важно събитие като кръщенето. Освен с артикули, полезни съвети за аксесоарите, дрехите, самия ритуал, фирмата с удоволствие ще ви подкрепи и организационно, ако имате нужда от това.

МОЕТО  КРЪЩЕНЕ ” и  Aгенция LUX PARTY – на вашите услуги във всички важни и щастливи моменти!

Нови статии