Албум за снимки МОЕТО КРЪЩЕНЕ в екрю

Албум за снимки МОЕТО КРЪЩЕНЕ в екрю

 

Алум за снимки подходящ подарък за кръщене,рожден ден. Фото албума може да бъде персонализиран с име на дете и дата на кръщене.

Корица : пълноцветен печат, твърда подвързия.

Страници : бял картон 250 гр

Дизайн на корицата : екрю, бяло, злато.

Размер: 20 / 20 см

  • брой страници 35
  • на всяка страница може да залепите Вашите снимки

Ако желаете Фотоалбума да бъде персонализиран изпратете нужната информация  / име,дата,година или лично послание / на e-mail:office@moetokrashtene.bg - eкипа на МОЕТО КРЪЩЕНЕ ще подготви всичко останало.

 

Време за изработка: 6 работни дни

Експресна порчка: 2 работни дни / 25 % оскъпяване

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 60,50 лв.
Нови статии