Рокля за кръщене Католическа

Рокля за кръщене Католическа


Рокля за кръщене Мария-Магдалена

Произведено в България!

 

Рокля с ръчна бродерия 100%.

Тази официална рокля е изключително изискан модел, който предлагаме като част от нашата официална гама и е подходяща за всяко официално събитие на детето Ви. / кръщене,сватба,рожден ден,/.

Поръчвайки тази елегантна дреха вие можете да избирате между два класически цвята - бяло и екрю.

 

Красивата дантела на роклята, допълват уникалната визия на малките госпожици по време на всяко важно събитие. За цялостна визия роклята може да се комбинира със :

  • Рокля за кръщене Мария-Магдалена - 230.00 лв
  • болеро с дълъг или къс ръкав - 38 лв / 45  лв
  • лента за глава с брошка  - 35.00 лв
  • гривничка за ръка  - 25.00 лв
  • гащички с дантела - 39.50 лв
  • шапчица с дантела - 39.50 лв
  • пантофки с дантела - 48.00 лв

 

ВАЖНО: Артикул по поръчка - роклята се изработва специално за Вас, поради което се нуждаем около 9 дни за изпълнение на поръчката.

Ако имате  въпроси, ние сме на Ваше разположение!

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 230,00 лв.
Нови статии