Рокля за кръщене Жени

Рокля за кръщене Жени


Рокля за кръщене Жени

Произведено в България
 

Официална детска рокля за кръщене, сватба, рожден ден, която подчертава и допълва елегантността на малките дами. Роклята е съчетание на плат органза на нервюри, сатен и огранза в изискано бяло или екрю, а визията на модела се допълва с елегантна панделка и деликатно цветче. В горната предна част на роклята има срязване под обла форма. Закопчаването е на гърба със скрит цип, а коланът спомага за вталяване на роклята по линия на тялото и очертава добрия силует. 

Подходяща за момичета на възраст от 1 до 10 години

Състав на лицевия плат: 100% полиестер.
Хастар:
 - за екрю: 80% памук/20% полиестер;
 - за бяло: 100% памук.

 

ВАЖНО: Артикул по поръчка - роклята се изработва специално за Вас, поради което се нуждаем около 8 дни за изпълнение на поръчката.

Ако имате  въпроси, ние сме на Ваше разположение!

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 124,50 лв.
Нови статии