phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

ПОЗЛАТЕНА МОНЕТА - ЗЛАТНА РИБКА , 28.28 ГР.

ПОЗЛАТЕНА МОНЕТА - ЗЛАТНА РИБКА , 28.28 ГР.

Нищо не става без късмет! Какви са начините да „извикаме“ късмета при себе си? За да се сдобием с него, всички събираме различни талисмани и амулети- подкови, четирилистни детелини, малки слонове или калинки. Монетният двор на Полша събра най-разпознаваемите и универсални символи на късмета в серията от колекционерски монети- „Монети на късмета“. Това, което прави серията уникална е иновативната технология, която използва прозрачна капсула разположена върху сребърна плоскост, с 24-каратови позлатени елементи. 

ПРОДУКТОВ КОД:1000672
ДЪРЖАВАОстров Ниуе
НОМИНАЛ2 Долара
ГОДИНА2013
МАТЕРИАЛСребро*Злато
ЧИСТОТА0.9250
ТИРАЖ15000
РАЗМЕР/ДИАМЕТЪР41,00mm
КАЧЕСТВОПерфектно
ТЕГЛО28.28

 

МОЕТО КРЪЩЕНЕ БГ има удоволствието да предложи на Вашето внимание златни и сребърни монети – идеалните подаръци, които остават скъп спомен завинаги.

Монетите които се предлагат в сайта на МОЕТО КРЪЩЕНЕ.БГ са изработени от изкусни майстори-медалиери, от висококачествено злато или сребро, поднесени в елегантни кутийки и със сертификат, удостоверяващ автентичността на изделието.

Раждането на свидна рожба, сватбата, рожденият ден, Коледата, Великден, именният ден, годишнината... Всякакви важни поводи са подходящи, за да бъдат отбелязани с монетите от МОЕТО КРЪЩЕНЕ!

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 225,00 лв.
Нови статии