Наръчник МОЕТО КРЪЩЕНЕ

125

Наръчник МОЕТО КРЪЩЕНЕ

 

 

Наръчникът МОЕТО КРЪЩЕНЕ е важна и полезна книга за всеки,който е решил да приеме Светото Кръщение или е поканен да стане кръстник.В нея авторката е събрала ценни съвети и напътствия за това, какво трябва да се подготви за кръщенето /  ритуала и как протича той.

Всичко което трябва да знаете е събрано в книгата МОЕТО КРЪЩЕНЕ .

Тази книга ще Ви бъде верен помощник, докато приемете Светото Кръщение, и е светъл спомен за един от най-важните моменти в живота Ви и след това.

В книгата е предвидено място, където ще впишете името на кръщелника, името на кръстника  място и дата, където е извършено Светото кръщение !

 

Важно:

Книгата е подходяща, като подарък за кръстник ! 

 

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 8,99 лв. 12,50 лв.
Нови статии