phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Майсторска пита *ЦАРСКА*

Майсторска пита * Царска *

 

Ръчно изработена майсторска пита *Царска* .
Питата може да се изработи на 3 етажа
Формата най-често е кръгла, с украса, която посредством символиката на вложените елементите, носи разнообразието на различните послания и пожелания.
 

Традициите, обичаите и ритуалите се възраждат !

Те са това на което стъпваме от миналото, градим настоящето, за да продължим в бъдещето.

ПОГАЧИ И ОБИЧАИ

Приготвянето на хляб е една от най-старите практики на съвременната човешка цивилизация. В народните представи хлябът е душа. Затова и топлият хляб се нарича „душица”.

Българските народни традиции и обичаи  в  отделните региони и етноси са различни. Всички обреди и ритуали са свързани с вярата.  Българската традиция повеля за всеки празник задължително да се поднася погача и вино.Важно е денят на събитието да се превърне в красив и запомнящ се празник, изразяващ любовта и привързаността на всички роднини и близки . 

 

Време за изработка: 5 дни
Експресна поръчка 2 дни /25 %  оскъпяване
 
НОВО! Месал за празнична пита + бродирано име и дата 
 
Матeрия:
кърпа - 100% памук
дантела - 100% памук
размер: 45 / 45 см.
 
 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

Този продукт не може да бъде върнат,след като е изработен и персонализиран специално за Вас!

 

Свържете се с нас:
office@moetokrashtene.bg

 

За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 99,90 лв.
Нови статии