phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Хавлиена кърпа Манастир Св.Пантелеймон гр.Смолян

Хавлиена кърпа Св.Пантелеймон гр.Смолян

100% ръчна изработка

 

Манастирският комплекс "Св. Пантелеймон" се намира на пътя между Пампорово и Смолян. Основан е отбългарка мюсюлманка, която след мистично изживяване приема християнството през 1988г и се прекръства на Христина. Църквата "Св. Пантелеймон" е изградена с дарения за три години и през 1998г е осветена от митрополит Арсений. Година по-късно тя е дарена на Пловдивската митрополия. На 27 юли 2006г на храмовия празник се прави първа копка на нова църква с патрони считаните за светци лечители Св. Св. Козма и Дамян. 

 

Красива хавлиена кърпа ръчно изработена : 100% памук, дантела, сатен

Кърпата е подходящ за:

- кърпа за свето кръщение

- подарък за свето кръщение

- подарък за кръстник

- имен ден

При поръчка - винаги проверявайте дали сте изписали името и датата правилно.

 

Време за изработка: 6 работни дни

Експресна поръчка: 2 работен ден / 25 % оскъпяване / 

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

Този продукт не може да бъде върнат,след като е изработен и персонализиран специално за Вас!

Свържене се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 16,00 лв.
Нови статии