phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Червено вино с икона на Свети Иван Рилски +украса

Червено вино с икона на Свети Иван Рилски + украса

 

История

Свети Иван Рилски е български духовник, най-великият български светец и отшелник.Закрилник и покровител на българския народ, основател на най-големия манастир в България - Рилския Манастир.Рoден е според житиеписците в село Скрино край Кюстендил, вероятно през 876 г., и умира на 18 август 946 г. Живее по времето на княз Борис I, цар Симеон Велики и цар Петър I. Най-дейните му години са при царуването на цар Петър I (927–969). Основният му празник в православния календар 19 октомври.

 

Уникален дизайн на изделието.

Червено вино - / купажнo винo от долината на Струма 1 бут  / 0.750 мл/.

 

Подходящ подарък за :

 - подарък за кръщене *Църковен ритуал*

 - подарък за Юбилей

 - подарък за рожден ден

 - подарък за кръстник

 - за сватба *Църковен ритуал *

 -  подарък за имен ден

 

Ново: Може да поднесете бутилка вино в подаръчна кутия изработена от луксозен картон.
Цена за 1 бр. - 7.50 лв.

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 37,50 лв.

Свързани продукти:

Нови статии