phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Червено вино с икона на Свети Димитър+украса

Червено вино с икона на Свети Димитър

Свети Димитър покровителства: Св.Димитрий е роден през III в. в Солун. В иконографията той почти винаги е изобразяван като конник с червен кон, който с копието си убива военачалника Лий. Заради славянския му произход от древни времена всички славянски народи честват светеца. Българи и сърби го почитат като патрон на цялото славянство.Покровителства търговците. (Чества се на 26 октомври)

 

Уникален дизайн на изделието !

Червено вино - Купажнo винo от долината на Струма1 бут / 0.750 мл

 

Подходящо за :

- за църковен ритуал кръщене

- подарък за новородено бебе

- подарък за Юбилей

- подарък за рожден ден

- подарък за кръстник

- имен ден

 
Ново: Може да поднесете бутилка вино в подаръчна кутия изработена от луксозен картон.
Цена за 1 бр. - 7.50 лв.

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 37,50 лв.

Свързани продукти:

Нови статии