phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Албум за снимки МОЕТО КРЪЩЕНЕ в синьо

Албум за снимки МОЕТО КРЪЩЕНЕ в синьо

 

Алум за снимки подходящ подарък за кръщене,рожден ден. Фото албума може да бъде персонализиран с име на дете и дата на кръщене.

Дизайн на корица : пълноцветен печат, твърда подвързия, цвтове : екрю,бяло,синьо

Страници : бял картон 250 гр

Размер: 20 / 20 см

  • брой страници 35

Ако желаете Фотоалбума да бъде персонализиран изпратете нужната информация  / име,дата,година или лично послание / на e-mail:office@moetokrashtene.bg, eкипът на МОЕТО КРЪЩЕНЕ ще подготви всичко останало.

 

Време за изработка: 6 работни  дни

Експресна порчка : 2 работни дни / 25% оскъпяване

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 55,50 лв.
Нови статии