phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Албум Моята Бременност момиче

НОВО! РАЗЛИЧНО! КРАСИВО! САМО В " МОЕТО КРЪЩЕНЕ.БГ "

Албум Моята Бременност

 

Най-новото ни предложение албум " Моята Бременност ".
Албумче, в което можете да съберете снимки от ехографските прегледи преди да станете Мама smile emoticon.Можете да сложите и свои снимки от този 9 месечен период ... Въпрос на личен избор 
Албумчето е изградено от 6 листа, декориран с дизайнерски хартии и елементи, панделки дантела. Всяка страничка има джоб за снимки от ехограф или ваша бременна снимка.Предлага се в различни цветове.

Допълнителна информация:

  •  Всеки албум може да бъде допълнително персонализиран с име,дата или лично послание - допълнително се доплаща - цена: 6.50 лв
  • Може да бъде изработена допълнително кутия за албума в същата стилистика.

 

Време за изработка: до 6 работни дни

Експресна поръчка : до 3 работни дни / 25% оскъпяване

 

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 42,50 лв.
Нови статии